( ستاد فیروزه ای ها )
دختران حامی میر حسین موسوی
فائزه هاشمی رفسنجانی ستاد موسوم به فیروزه ای ها را که شامل دختران حامی میرحسین موسوی بودند راتشکیل و ساماندهی نمود. درهمین راستا فائزه هاشمی 200 هزار مانتو سبز را به دختران و زنان حامی میر حسین موسوی هدیه نمود. هزینه مالی راه اندازی و مدیریت ستاد فیروزه ای توسط فائزه هاشمی و حزب کارگزاران سازندگی پشتیبانی می گردید.
ساختار تشکیلاتی ستاد فیروزه ای ها ؛ ستادهائی بر اساس شهوت
سازمان مجاهدین وحزب مشارکت کار سازماندهی ستادهای میر حسین موسوی را بر عهده گرفته بودند ، عناصر اصلی شان در انتخابات نهم در قالب ستادهای معین گرد هم آمده بودند ، مطالعه و تحلیل بر روی مکانیزم رأی آوری دکتر احمدی نژاد در انتخابات سال 84 در مردمی کردن انتخابات و تبلیغات چهره به چهره " و3 سال مطالعه بر روی انقلاب های مخملین " و همچنین مطالعه بر روی نحوه سازماندهی در شبکه های گلدکوئست و شرکت های هرمی " وهمچنین نحوه سازماندهی در سازمان مجاهدین" در ابتدای انقلاب باعث شده بود تا در طول این 3 سال ، کار شناسائی و سازماندهی سر شاخه ها به آرامی بر 2 مبنا درستادهای موسوی صورت بگیرد :
1-تشکیل سازمان رأی و شناسائی سرشاخه ها بر مبنای جذب چهره به چهره وهر نفر یک ستاد
2-سازماندهی بر اساس تیم سازی های کوچک و تشکیل تیم های مختلط با حضور دختران و پسران واستفاده از جاذبه های شهوانی برای فعالیت و پایداری بیشتر تیم ها.
با چنین نگاهی بود که اولویت کاری در ستادهای میر حسین موسوی حول محور سازماندهی دختران فیروزه ای قرار گرفت که ذیلا اشاره می گردد:
1- جذب دختران فعال در دانشگاه ها و به خصوص دانشکده های هنر ومعماری دانشگاه های تهران و همچنین خبرنگاران روزنامه ها و خبرگزاری ها در دستور کار قرار گرفت.
2- این دختران پس از معرفی به ستاد مرکزی و طی دوره ای خاص و پس از اطمینان خاطر به ستاد اصلی سازماندهی ، معرفی می شدند.
3- تشکیل تیم های 3 تا 5 نفره مختلط که با حضور یک یا دو نفر از این دختران نوعا جذاب شکل می گرفت.
4- فضای صمیمی و آزاد حاکم بر ستاد مابین دختران و پسران و میزهای دایره ای که در آن دختران و پسران با یکدیگر دست داده و ساعت ها به صحبت می پرداختند ، زمینه جذب خوبی از دید آنان بود.
5- تیم ها با سرشاخه های مشخص به میادین ، خیابان ها ومحله های مشخص به میادین ، خیابان ها ومحله های مشخص با وسایل نقلیه در اختیار گذاشته شده ، اعزام شده و درآنجا با بحث با مردم به یارگیری از میان همراهان می پرداختند .
6- برای همه این دختران ، تلفن های همراه ایرانسل خریداری شده بود و کارت ویزیت با نام مستعار تهیه شده بود ، دختران تنها کارت های ویزیت خود را در اختیار جوانان همراه با میر حسین موسوی قرار می دادند.
7- هزینه برنامه های مداوم کوهپیمائی ، سینما و هزینه های جانبی دیگر ! در طول روز از سوی ستاد پرداخته می شد .
8- به دختران ستاد فیروزه ای ها گفته می شد . هر فرد باید حداقل 10 پسر را جذب نماید. توصیه تأکید برجذب افراد از کارگر و جوان و.... با اصطلاح روابط عمومی بالا تأکید مستمر ستاد مرکزی بود.
9- برای تمامی افرادی که قصد عضویت در ستاد را داشتند ، کارت عضویت عادی صادر شده و در صورت 4 بار حضور در برنامه های خیابانی و گزارش آن توسط سرتیم مربوطه ، فرد کارت عضویت فعال دریافت نموده و مابین 50 تا 100 هزار تومان روزانه دریافت می کرد .
10- هزینه های سرسام آور ستاد حدود 800 میلیارد تومان اعلام شده توسط مهدی هاشمی ! پرداخت گردیده بود .
11- رشد در سلسله مراتب تا رسیدن به مرحله سرتیمی با گرفتن ستاره های مختلف ادامه می یافت .
12- تبدیل ستادها و خیابان ها به جشن پارتی های بی درد سر که نمونه هائی از آن در طرح زنجیره انسانی از راه آهن تا تجریش دیده شد ، محل مناسب و بدون درد سری برای دختران و پسران برای ارتباط گیری و.... بود .
13- تبلیغ بسیارپرحجم و مداوم احتمال تقلب که پس از مناظره احمدی نژاد با موسوی شدت گرفته بود و همچنین انتشار گسترده نظر سازی های ساختگی با اختلاف آراء 30 درصدی به صورت روزانه میان شبکه و ایجاد تنفر از حامیان احمدی نژاد و غرق شدن دختران و پسران در روابط عاطفی سنگین ، گلخانه ای از اقلیتی را تشکیل می داد که خود را اکثریت و سراسر ایران را همانند بالا شهر تهران می پنداشت و خود را مهیای هر کاری کرده بود .
14- در راستای جذب افراد به میر حسین موسوی با استفاده از جاذبه های شهوانی اشاره به مراسم 2 خرداد 88 نشان می دهد که تا چه حد بر استفاده ابزاری از زنان و دختران در ستاد موسوی پر رنگ بوده است . حرکات دختران ستاد فیروزه ای ها در مراسم دوم خرداد 88 به شکلی بوده است که ستاد آقای میر حسین موسوی از تکثیر و توزیع سی دی آن به عنوان یکی از اقلام تبلیغاتی ، پیشگیری کرده است.