مجتمع وحسینیه حضرت رقیه خاتون(س)

مشهدمقدس-شهرک شهید رجایی

مجتمع وحسینیه حضرت رقیه خاتون(س)

مشهدمقدس-شهرک شهید رجایی

دکتر عباسی و رایتل

نظر استاد عباسی درباره رایتل و حفره های امنیتی آن

رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز، علاوه بر تأیید آسیب های اخلاقی رایتل، درباره حفره های امنیتی رایتل و به دام افتادن مسوولین و وزرا و وکلا هشدار داد.

به گزراش خبرنگار فضای مجازی سراب رایتل، استاد حسن عباسی کارشناس حوزه علوم استراتژیک در پاسخ به پرسشی درباره موافقت یا مخالفت وی با رایتل، دیدگاه کارنشاسی خود را بیان کرد.

رئیس مرکز ضد تروریزم در ابتدا به شوخی گفت: من پول خرید چنین چیزهایی را ندارم! موبایلی هم که الان استفاده می کنم، از مدل های دیزلی خیلی قدیمی است. ایشان سپس در تبیین دلیل کارشناسی موضع خود نسبت به رایتل گفت: من به N.S.A خیلی حساسم و سال ها است که تلاش می کنم [مخاطرات] سازمان ان اس ای را در ایران جابیندازم؛ اینکه وقتی در فضای سایبری و اینترنت می روید یا موبایل به دست می گیرید، از سوی آژانس ملی امنیت آمریکا (National Security Agency) مُدام کنترل و مانیتورینگ می شوید؛ بنابراین، اساسا با پدیده های تکنولوژیک این چنینی مخالفم.

این کارشناس مسائل استراتژیک افزود: من که به دیگران هشدار می دهم، خودم باید این مسأله را بیشتر رعایت کنم؛ رطب خورده منع رطب کی کند! خودم باید بیش از همه درباره فضای سایبر، زندگی دوم (Second Life)، شبکه های اجتماعی (Social Network) و دیگر حوزه های در معرض N.S.A تذکر بدهم.

رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز درباره خطر سازمان N.S.A گفت: [مخالفت] من [بیشتر] ناظر به این [است] که سازمان N.S.A آن را کنترل می کند. حالا این جا گفته شد به خاطر مسائل اخلاقی و غیر ذلک؛ این ها درست [است]؛ اما سازمان N.S.A شما را از طریق موبایل، سیستم عامل و کامپیوتر تان کنترل می کند. بنابراین، ورود به فضای سایبری و استفاده از موبایل، باید مبتنی بر آموزش ها و واکسیناسیون حرفه ای باشد.

رئیس مرکز کانتر تروریزم، در پاسخ به شبهه ای درباره بی اهمیت بودن کنترل سازمان N.S.A گفت: می گویید که آقا! مگر ما مهمیم؟ الان شما به نظر خودتان مهم نیستید؛ اما چهار روز دیگر که فارغ التحصیل [دانشگاه] شریف شدید و در این مملکت، مدیر و وزیر و وکیل هستید؛ آن روز برای آنها اهمیت دارید. آن وقت حجم عظیمی از اطلاعات ۲۰- ۱۵ سال گذشته جلوی شما می گذارند.
استاد عباسی درباره خطر مضاعف رایتل و درز اطلاعات تصویری و فیلم های خانوادگی از طریق حفره های امنیتی رایتل گفت: رایتل یک حفره امنیتی مخاطره آمیز دیگری برای نفوذ
N.S.A دارد؛ سازمانی که صاحب اینترنت و ارتباطات در سطح جهان است و تمام ارتباطات سایبری و مرتبط با آن را کنترل می کند؛ بنابراین، هر نوع پدیده تکنولوژیک؛ مانند آنچه رایتل به [امکانات] ارتباطی قبلی اضافه کرده است، زمینه مخاطرات آن را بیشتر می کند.

این تحلیگر سریال های استراتژیک گفت: سال گذشته سریالی به نام (Personal Interest) پخش شد. برای اینکه بهتر متوجه بشوید سازمان N.S.A چه می کند، خود آمریکایی ها برای آموزش مردم شان در برابر مخاطرات N.S.A، فصل اول آن را پخش کردند. ماجرا از این قرار است که گروهی از افسران N.S.A از این سازمان بیرون می آیند و برای تأمین امنیت مردم خودشان، بر ضد این سازمان اقدام [افشاگرانه] می کنند. این فیلم می تواند چشم اندازی از وضعیت [مخاطرات] N.S.A به شما بدهد.

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد